Programmet er klart!

Endelig er det her: Det fullstendige programmet for Arabiske Filmdager 2011! Vi viser en rekke kvalitetsfilmer, hvorav flere norgespremierer og en verdenspremiere. I tillegg blir det også andre kulturelle innslag, politisk debatt, levende arabisk musikk og spennende arabisk mat! Stedet er Cinemateket i Oslo sentrum, 30. april-1. mai. Gå til det fullstendige programmet her.

Billettsalget er også i gang. BABEL filmklubb selger festivalpass fra stand på Sophus Bugges hus på Blindern, tirsdag 12., torsdag 14. og fredag 15. april. Onsdag 13. april har vi stand på Fredrikkeplassen, Blindern. Alle dager er tidspunktet 11.00-14.00. Studentpris er 200,- (Les mer om billetter her.)

Reservasjon av billett eller spørsmål kan sendes til: babelfilmklubb@gmail.com

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s