God sommer!

Våren 2011 har vært et innholdsrikt semester, både for klubben og for det området vi er opptatt av. BABEL filmklubb har lyktes i å sette egen publikumsrekord i Ullevål kino. Vi har arrangert filmfestival: Arabiske filmdager 2011, som tok pulsen på den arabiske verden og ble en knallsuksess. Nå er våren over, og klubben tar velfortjent ferie.

Også i Midtøsten er imidlertid våren over. Det som begynte med entusiastiske folkelige opprør i Egypt og Tunisia, er snudd til noe nær en borgerkrig i Libya, Syria og Jemen. Selv om vi tar ferie fra filmklubben, vil vi selvsagt følge utviklinga tett utover sommeren og komme tilbake med et aktuelt og relevant program til høsten. Forhåpentligvis er det ikke lenger krig og vold som preger bakteppet da.

Nettredaksjonen takker alle styremedlemmer og publikummere i BABEL filmklubb for en knallfin vår! Masse gode filmer, god kaffe og gode samtaler! Vi ønsker gamle og nye medlemmer og publikummere velkommen tilbake i august. God sommer!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s