BABEL filmklubb årets studentforening!

Lørdag 25.9. mottok BABEL filmklubb SiOs pris for Årets studentforening 2011. I sin begrunnelse la juryen vekt på BABELs synlighet i foreningsarbeidet ved UiO, dens faglige kvalitet og posisjon som en møteplass mellom stydenter og faglig ansatte. Prisen ble overrakt av viserektor Ragnhild Hennum. Hun understreket i sin tale studentforeningenes viktige rolle ved universitetet. BABEL filmklubb har siden starten i 2007 vært seg denne rollen bevisst. Gjennom vår forening gjør vi studentene til en ressurs. Ikke bare sosialt, men også faglig. Ikke bare for andre studenter, men også for ansatte ved universitetet. Vi har dessuten, gjennom Arabiske Filmdager 2011, markert oss som en faglig ressurs for miljøer utenfor Blindern. Les mer

Arabiske Filmdager 2011, hvor BABEL filmklubb var initiativtaker og medarrangør, var nominert i klassen for Årets nyskapning. Der ble det imidlertid Galleri Neuf som stakk av med prisen. For mer info, se SIOs hjemmesider.

Vi takker SiO for prisen. Vi takker også alle som har bidratt til å gjøre BABEL filmklubb til det den er; alle trofaste styremedlemmer, kakebakere og kaffetrakter-bærere, alle innledere, alle som har tipset oss og gitt råd, alle som har tilrettelagt for oss (og da særlig HF-info, Anne-Line Sandåker og i sin tid May Maria Tollerud), alle som har reklamert for oss og sist, men ikke minst, alle våre kjære publikummere!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s