Nytt semester med BABEL filmklubb

BABEL filmklubb er snart igang med et nytt semester spekket med ny og gammel film fra Midtøsten og Nord Afrika. Som alltid på torsdager, og som alltid med innledning og gratis kaffe og kaker. Det blir også snart et allmøte for de som kunne tenke seg å bli med å arrangere filmvisningene. Datoen er ikke helt satt enda, men blir annonsert, så følg med!

Selv om BABEL filmklubb ikke er i gang helt enda er det mulighet til å se arabisk film på kino denne uken. Fredag den 17. august er det nemlig norgespremiere på den egyptiske filmen 678 Kairo. Alle som ikke har fått med seg denne sterke filmen enda anbefales på det sterkeste å få den med seg. Endelig har Arthaus fått øynene opp for egyptisk film. La oss håpe de henter flere filmer til Norge i framtiden!

Se traileren her: http://www.youtube.com/watch?v=nDrnTMywBFE&feature=youtu.be

Og kjøp billetter her: http://www.filmweb.no/film/article907128.ece#kino

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s