Filmvisning: Divine Intervention

Torsdag den 11. oktober inviterer BABEL filmklubb til visning av den kritikerroste palestinske regissøren Elia Suleimans Divine Intervention. Som vanlig kl 18.00 på Ullevål kino (Ragnar Frischs Auditorium)

Divine Intervention er en absurd-humoristisk historie med fåmælte karakterer om livet under okkupasjon regissert av den prisbelønte palestinske filmkunstneren Elia Suleiman. Publikum får innblikk i den frustrerende og til tider absurde hverdagen til forskjellige karakterer i Jerusalem og på Vestbredden. Filmen serverer flere scener fra de israelske og palestinske områdene hvor virkelighet og drøm blandes sammen til en fabel om frihet og kjærlighet. Divine Intervention har vunnet flere priser, deriblant juryprisen i Cannes i 2002.

Mohamed Ganam, talsperson for Palestinaleiren i Oslo vil innlede filmen.

English Ssubtitles.

Arrangementet er gratis og åpent for alle. Som vanlig serveres det hjemmebakst og kaffe. Velkommen!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s