Film: Our Grand Despair

Our_Grand_Despair

(Scroll down for English.)

Babel inviterer til semsterets første filmvisning. Det blir kaffe, kaker og humoristisk film fra Tyrkia. Alt er helt gratis og alle er hjertelige velkomne!

Når: Torsdag 22. august, kl. 18:00
Hvor: Georg Morgenstiernes hus, Blindern

The fredelig samboerskapet mellom to 30-årige ungkarer blir snudd opp ned når de begge forelsker seg i den sjarmerende unge kvinnen som flytter inn med dem. Den middelaldrende duoen Ender og Çetinhar rekker så vidt å realisere guttedrømmen om å flytte sammen før de plutselig får ansvaret for den unge og vakre, men traumatiserte Nihal. Forholdet mellom disse tre og livet deres sammen er essensen av filmen. Det unike og nærmest ekteskapelige forholdet mellom Ender og Çetin blir snart satt på prøve når de oppdager at de begge er i ferd med å forelske seg i den vakre, anstendige og mye yngre universitetsstudenten som har flyttet inn. Our Grand Despair er en ekte, varm og humoristisk feel good-film.

Facebook: https://www.facebook.com/events/1416030438621166/
Babel Filmklubb invites you to the first screening this semester. Ther will be coffee, cake and a feel-good film from Turkey. It is all for free and everyone is welcome!

When: Thursday August 22nd, 18:00
Where: Georg Morgenstiernes hus, Blindern

The peaceful cohabitation of two 30-something bachelors is disrupted when they both fall in love with the charming young woman who moves in with them. Ender and Çetin  have just moved in together and started living their childhood dream of bachelorhood away from their parents. Their plans are dirsupted by the young university student Nihal who stirs up their quiet life. Ender and Çetin relationship is put to a test when they realize they are both falling for the same girl. Our Grand Despair is a heartwarming movie with warmth and humor. A feel good film with wonderful characters.

Language: Turkish
Subtitles: English

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s