Babel Filmklubb: Amreeka

Image

(Scroll down for English)

Babel Filmklubb inviterer til filmvisning og fest!
Den 12. september inviterer Babel til filmvisning av den sjarmerende filmen Amreeka. Det blir som vanlig hjemmebakte kaker og fersk kaffe. Alt er gratis, og alle er velkomne. Etter filmvisningen blir det festligheter på Uglebo, med gratis, arabisk inspirert mat, quiz, og musikk! Alt er helt gratis og alle er hjertelig velkomne.
 
Visningen inngår i et samarbeid med forelesningsrekken til MØNA1000 – Arabisk vår, men aldri sommer? Hvordan forstå Midtøsten.
 
Hva: Filmvisning av Amreeka og fest i samarbeid med Møna1000
Når: Torsdag 12. september, kl. 18:00
Hvor: Arne Næss’ Auditorium, Georg Morgenstiernes hus, Blindern
N.B. Festen begynner på Uglebo kl. 21:00

Amreeka er en varm og humørfylt film om en palestinsk families strabasiøse reise fra okkupert land til livet i diaspora. Muna er alenemor og alltid like optimistisk i møte med daglige check-points, klagende bestemødre og skyggen av skilsmisse hengende over seg. En dag forandrer alt seg når hun får et brev i posten som informerer henne at hun og sønnen har mottatt USAs green card. Noe motvillig drar hun med seg sønnen til USA og slektingene i en liten by i Illinois for å prøve lykken.

 
Babel Filmklubb invites you to screening of Amreeka and a party!

On the 12th of September you are invited to a screening of the charming movie Amreeka. There will be free cake and coffee. After the screening you are welcome to join us at Uglebo for free arabic inspired food, a quiz and musikk! It is all for free and everyone is welcome.
 
 
What: Screening of Amreeka and party at Ugelbo in cooperation with Møna1000
When: Torsdag 12. september, at 6PM

Where: Arne Næss’ Auditorium, Georg Morgenstiernes hus, Blindern

 
N.B. The party starts at Ugelbo at 9PM.
 

Amreeka is a warm and lighthearted film about a Palestinian family’s journey from occupied territories to a new life in diaspora. Muna is a single mother who struggles to remain optimistic in the face of intimidating West Bank checkpoints, nagging grandmothers, and the haunting shadow of a failed marriage. Everything changes one day when she recieves a letter informing her that she and her teen-age son have recieved US green cards. Reluctantly she packs up their life and travels to relatives in a small town in Illinois.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s