Babel trenger deg!

Babel Filmklubb har siden 2007 vist nye og gamle filmer fra Midtøsten og Nord-Afrika til et umettelig publikum som annenhver torsdag får tilfredstilt sitt behov for kaffe, kaker og ikke minst det beste innenfor filmatisk kunst fra verdens mest aktuelle region.

Nå er det dessverre sånn at kaker ikke baker seg selv og at filmer ikke spontant dukker opp lerretet. Det er som med det meste her i verden mye hardt arbeid som ligger bak. Og det er her du kommer inn. Du har nå muligheten til å være med på å drive Oslos beste studentforening til nye høyder. Vi betaler ikke i penger, men vi gir deg så mye mer! Babel er et bindeledd på tvers av alder og språk på Midtøsten-studier ved UiO. Her får du muligheten til å knytte kontakter som kan bli uvurderlige når du en dag står der med en mastergrad og leter etter jobb. Og ikke bare det, vi er i tillegg verdens kosligste gjeng.

Nå som du er overbevist om at Babel er alt du noensinne har drømt om, så er det såre enkelt å ta neste steg. Det eneste du behøver å gjøre er å møte opp på vårt uformelle infomøte torsdag 4. september kl. 18.00seminarrom 2 på Sophus Bugge og så vil vi ta det derfra. Om du mot formodning ikke har anledning til å komme på infomøtet er det bare å sende oss en e-post på babelfilmklubb@gmail.com og så kan vi avtale å møtes for en uformell prat over en kaffe et sted på Blindern.

Reklamer

2 kommentarer om “Babel trenger deg!

  1. Anja Grner Krogstad sier:

    Hei! Jeg vil gjerna delta på møtet torsdag 4. september, men ser ikke klokkeslett noe sted. Når skal det være? Mvh Anja

    Date: Tue, 2 Sep 2014 05:36:45 +0000 To: anjagroner@hotmail.com

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s