Babel Filmklubb ønsker velkommen til The Source!

Ta en liten pause fra grå høstdager og bli med og se en vakker og varm fortelling fra Nord-Afrika!

Hvor? Sophus Bugges hus, auditorium 2, Blindern
Når?
Torsdag 6. november klokken 18:00

The Source er en vakker og morsom film fra en fjellandsby et sted i Nord-Afrika. Her sitter mennene stort sett på torget og drikker te, mens kvinnene går den lange, tunge veien for å hente vann. Protestene starter når en ung gravid kvinne faller og mister barnet sitt under en av vannturene. Nå vil kvinnene ha innlagt vann, ellers får mennene hente vannet selv. Som pressmiddel innleder de en kollektiv sexstreik; ikke noe vann, ingen sengehygge!

Filmen er med arabisk tale og tekstet på engelsk.

Hva ville en Babelvisning vært uten rykende varm kaffe, nytrukket te og deilige kaker? Alle flittige studenter fortjener en pust i bakken fra bøkene, så sett av kvelden og del en vakker filmopplevelse med oss!

https://www.facebook.com/events/1562011510685638/
————————–———-
In English

Babel Film club is proud to present The Source! 

Take a break from the grey autumn days and join us for a beautiful and warm tale from North Africa!

When? Thursday November 6th at 6:00 pm
Where?
Sophus Bugge’s house, auditorium 2, Blindern

The Source is a beautiful and funny movie from a village in the mountains of North Africa. Here, the men sit in peace drinking their tea while the women walk the long arduous journey to fetch the water for their tea. The protests start when a young pregnant woman loses her baby as she falls badly during one of the excursions to the water source. Now the women start demanding help from the men to fetch water for the village.
-And the bargaining chip? Sex!

The men find themselves victims to a sex-strike that deprive them from their nightly pleasures until a solution for the water situation is found.

The film is in Arabic with English subtitles.

What would a Babel screening be without steaming hot coffee, tea and delicious cake?! All dedicated students deserve a break from the books, so mark your calendars and share this beautiful film experience with us!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s