BABEL ØNSKER VELKOMMEN TIL ‘TANNOURA MAXI‘

tannoura-maxi1

Marhaba, Oslos folk!

Link til Facebook event: her

Babels neste visning er det poetiske kjærlighetsdramaet Tannoura Maxi. I en liten landsby i Lebanon sommeren 1982 skjer det radikale forandringrer i to familier fra ulike bakgrunner. En ung prest i ferd med å avgi sine løfter, faller pladask for en noe arrogant jente som nylig er ankommet byen. Filmskaperen Joe Bou Eid forteller nostalgisk sin personlige historie fra da foreldrene hans møttes og frem til bryllupet deres.

Dette er en unik sjanse til å se en film som i Libanon har blitt sensurert på grunn av sine seksuelle scener, og som religiøse grupper har bedt om skal bli forbys. Dette er et visuelt slående stykke ytringsfrihet.

Vi serverer som alltid gratis kaffe, te og kakker. Vi gleder oss til å se denne filmen med deg!

Når: Torsdag 26. februar kl. 18:00
Hvor: Arne Næss auditorium, Georg Morgenstiernes hus, Blindern

IN ENGLISH:

Link to Facebook event: her

Marhaba, people of Oslo!

Babel’s upcoming screening is the romantic poetical drama Tannoura Maxi. In a small sheltered village in Lebanon, in the summer of 1982, radical changes play out among two families from different backgrounds. A priest in the process of taking his final vows, falls in love with an arrogant girl who just arrived in the village. Filmmaker Joe Bou Eid tells his nostalgic personal story from when his parents met and up to their marriage.

This is a unique opportunity to see a film that was the subject of censorship in Lebanon due to it’s sexual scenes, and that religious groups wanted to ban altogether. The film is a visually striking piece of freedom of speech.

Of course, we’ll be serving free coffee, tea and cakes as always. We’re looking forward to watching this film with you!

When: Thursday 26 February at 6:00 pm
Where: Arne Næss’ auditorium in Georg Morgenstierne’s hus, Blindern

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s