BABEL ØNSKER VELKOMMEN TIL ‘ ŞIMDIKI ZAMAN‘

simdiki zaman film 1

Babel Filmklubb viser Şimdiki Zaman (Present Tense)

Denne prisvinnende tyrkiske filmen handler om en ung jentes forsøk på å komme seg til USA. Unge Mina er en arbeidsløs kvinne i et samfunn som ikke tilbyr henne mange mulighetene. Hun ønsker derfor å reise til USA for å finne lykken – både jobbmessig og i kjærligheten. For å skaffe seg penger til turen, lyver hun om at hun kan spå fremtiden til mennesker får å få jobb i en kafé hvor hun må lese i kaffekopper. Gjennom dette forsøker hun å finne en løsning på situasjonen sin, og vi får se frustrasjonen hennes når hun begynner å ønske at livet hennes skal ligne mer på livet til noen av kundene hennes. Vil hun klare det?

Finn ut av dette ved å komme på visning. Som alltid vil det bli servert kaffe, te og kaker!

Når: Torsdag 12. mars kl. 18.00
Hvor:  Arne Næss’ auditorium, George Morgenstierne, Blindern.

Trailer: her
Link til Facebook event: her

IN ENGLISH:

Babel’s screening of Şimdiki Zaman (Present Tense)

This award winning Turkish movie is about a young woman’s attempt to go to the USA. Young Mina is a jobless woman in a society that doesn’t offer her many possibilities. She wants to go to the USA for new opportunities, both in work and love. To obtain money and the necessary means to go, she lies about being able to read people’s fortunes in order to get a job in a café where she has to read fortunes from coffee cups. Through this she tries to figure out her own situation, and we see her frustration as she wants her life to be more like the life some of her customers. Will she make it?

Find out by coming to the screening. And as always will there be cakes, tea and coffee. Come, come!

When: March 12th at 6 PM
Where: Arne Næss’ auditorium, George Morgenstierne, Blindern.

Trailer: here
Link to Facebook event: here

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s