Babel Filmklubb presenterer: Omar (2013)

omar-poster

Marhaba!

Nå er det like før Arabiske Filmdager er her igjen! Vi i Babel filmklubb har i forbindelse med dette en ordentlig godbit til dere. Vi skal vise fjorårets åpningsfilm: Omar. Omar er av samme regissør som Paradise Now (2005) og er en thriller om vold, svik, vennskap og den israelske okkupasjonen på vestbredden. Filmen er et spennende psykologisk drama som holder deg på kanten av setet, med en romantisk Romeo og Julie-fortelling vevd inn i historien. Filmen lar tolkningen være opp til tilskueren. Har du allerede sett den er det på tide å se den igjen. Dette vil du ikke gå glipp av!

Trailer:

https://www.youtube.com/watch?v=OPcvn4Mtglc

Vi server som alltid forfriskende kaffe/te og nybakte kaker!

Marhaba!

It will not be long before the Arab Film Days will go off with a bang! Of course, Babel has a real treat in store for you to get the party started. We are going to screen Arab Film Day’s opening title from last year – Omar. Omar is directed by the same director of Paradise Now (2005) and is a thriller about violence, betrayal, love, friendship and the Israeli occupation of the West Bank. The film being a thrilling psychological drama, which will keep you at the edge of your seat, also has a romantic story Romeo and Juliet worthy. The film lets the audience do the interpreting themselves. If you’ve already seen it, then it’s time to watch it again. You don’t want do miss this!

Trailer:

https://www.youtube.com/watch?v=OPcvn4Mtglc

As always will we be serving refreshing coffee/tea and newly baked cakes!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s