Babel Filmklubb Presenterer: Waltz with Bashir (2008)

waltz

For English, see below.

Torsdag 10.03 viser Babel Filmklubb den Oscarnominerte dokumentarfilmen «Waltz with Bashir». Filmen, som er regissert av Ari Folman, var den første animerte filmen som ble nominert til ‘beste fremmedspråklige film’ Oscar og Golden Globe (hvor den vant sistnevnte). Filmen handler om den israelske infanterisoldaten Ari, som kjempet i Libanonkrigen i 1982, men har glemt store deler av tiden der. Filmen følger hans kamp for å spore de tapte minnene fra krigen han kjempet i.

For å innlede filmen har vi fått en videohilsen fra selveste Sigurd Falkenberg Mikkelsen, NRKs midtøstenkorrespondent, som for tiden befinner seg i Homs, Syria. Han hilser til alle oss Midtøstenentusiaster og fremhever viktigheten av å studere denne regionen.

I tillegg til vårt faste bidrag av kaker, popcorn, kaffe, te og brus, vil det også bli servert pizza! Ta en velfortjent pause i hverdagen og kom til oss for et avbrekk!

Trailer kan du se her.

Når: Torsdag 10.03.16 kl. 18:00

Hvor: Arne Næss’ Auditorium, Georg Morgenstiernes hus, Blindern


The 10th of March will Babel Filmklubb screen the Academy Award nominated documentary film «Waltz with Bashir». The movie, which is directed by Ari Folman, was the first animated movie to be nominated for ‘Best Foreign Language film’ at both the Oscars and the Golden Globe (which he won). The movie depicts Ari, who was an Israeli infantry soldier during the Lebanon war in 1982, retracing his lost memories from the experiences of the war.

Before we start the movie, we will show a video made from the Middle Eastern correspondent for NRK, Sigurd Falkenberg Mikkelsen, whom currently is in Homs, Syria. He has made a personal video for us Middle Eastern enthusiasts and talks about the importance of studying this region.

In addition to our regular cakes, coffee, tea, popcorn and soda, we will serve pizza! So take a well-deserved break and join us for this screening!

You can see the trailer here.

When: Thursday 10.03.16 at 18:00

Where: Arne Næss’ Auditorium, Georg Morgenstiernes house, Blindern

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s