The Attack (2012)

attack

Babel presenterer: The Attack

Torsdag 10. november skal Babel Filmklubb vise filmen The Attack, hvor vi følger Amin, en godt integrert arabisk kirurg bosatt i Tel Aviv. Han lever et bra liv med en bra jobb, inntil et selvmordsangrep en dag ryster byen og hans kone blir funnet blant de omkomne, og ikke nok med det, hun blir også mistenkt for angrepet!

Filmet i Israel og Palestina, filmen viser kontrastene mellom to separate virkeligheter som eksisterer rett ved siden av hverandre. Filmen ble bannlyst i nesten samtlige arabiske land fordi den er filmet i Israel, med unntak av Marokko, hvor den under Den internasjonale filmfestivalen i Marrakesh vant festivalens høyeste utmerkelse i 2012.

Invitér alle du kjenner, vi håper å se så mange som mulig!

Som vanlig vil det bli servert gratis kaker, kaffe, te, kjeks, med mer!

Når? Torsdag 10. november, kl. 18:00
Hvor? Georg Morgenstiernes hus, Arne Næss’ auditorium                                                                           Pris? Gratis!

Babel presents: The Attack

Thursday 10/11 Babel Filmklubb will show the movie The Attack, where we follow Amin, a well integrated Arab surgeon living in Tel Aviv. He has a good life with a nice job, until one day a suicide attack rocks the city and his wife is found among the deceased, and even worse, she is also the primary suspect for the attack!

Shot in Israel and Palestine, the movie shows the contrasts between two realities existing right next to each other. The movie was banned in almost every Arab country for being filmed in Israel, except in Morocco, where it won the Grand Prize of the Marrakesh International Film Festival in 2012.

Tell your friends, we hope to see as many as possible!

As always we will serve free cakes, tea, coffee, cookies, and more!

When? Thursday 10th of November, 18:00
Where? Georg Morgenstierne’s building, Arne Næss’ auditorium                                                             Price? Free!

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s