About Elly (2009)

elly

Babel presenterer: About Elly (Darbareye Elly)

Velkommen til Babels første visning i 2017! Vi starter semesteret med en psykologisk thriller som av enkelte har blitt kalt den beste filmen fra Iran noensinne. About Elly handler om en vennegjeng fra Teheran som drar på en helgetur ved det kaspiske hav, men moroa får en brå slutt når en av dem plutselig forsvinner.

Filmen er regissert av Asghar Farhadi, samme mann bak Irans første Oscar noensinne, «Nader og Simin – Et Brudd», samt filmen som i år er blant de Oscar-nominerte i kategorien beste fremmedspråklige film, «The Salesman». About Elly vant også flere priser ved filmfestivaler verden rundt, blant annet Sølvbjørnen ved Berlin Internasjonale Filmfestival, og var også Irans offisielle bidrag til Oscar for beste utenlandske film i 2009.

Vi har som alltid gratis kake, kaffe, te og annet godt, og kanskje en og annen overraskelse i forbindelse med at 2017 markerer Babel Filmklubbs 10-års jubileum! Vi håper å se så mange som mulig!

Når? Torsdag 2. februar, kl. 18:00
Hvor? Georg Morgenstiernes hus, Arne Næss’ auditorium
Pris? Gratis!

Babel presents: About Elly (Darbareye Elly)

Welcome to Babel’s first screening of 2017! We start the semester with a psychological thriller that has been referred to by some as the best Iranian movie ever. About Elly is about a group of friends from Tehran who goes on a weekend trip to the Caspian Sea, but it all takes a turn for the worse when one of them suddenly disappears.

The film is directed by Asghar Farhadi, the same man behind Iran’s first Oscar win ever, «A Separation», and also one of the nominees for best foreign language film at this years Oscar’s, «The Salesman». About Elly won several awards as well at film festivals around the world, among others the Silver Bear at the Berlin International Film Festival, and it was also Iran’s official submission in the Foreign Film section at the 2009 Oscars.

We have, as always, free cake, coffee, tea and other good stuff, and maybe even a surprise or two, given that 2017 marks Babel’s 10 year anniversary! We hope to see as many of you as possible!

When? Thursday 2nd of February, 6 p.m.
Where? Georg Morgenstierne’s building, Arne Næss’ auditorium
Price? Free!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s