Incendies (2010)

incendies

Velkommen skal dere alle være til vår visning av Incendies, også kjent på norsk som Nawals Hemmelighet! Filmen handler om et søskenpar som drar til et ikke-navngitt land i Midtøsten for å oppdage en familiehistorie de ikke visste de hadde, og samtidig for å oppfylle sin døende mors siste ønsker.

Det blir aldri nevnt spesifikt hvilket land filmen finner sted i, men historien baserer seg i stor grad på borgerkrigen i Libanon fra 1975-1990. Filmen er regissert av Denis Villeneuve, som også stod bak bl.a. fjorårets Oscar-kandidat Arrival. Incendies ble også nominert til beste utenlandske film under Oscarutdelingen i 2011, og vant også flere priser internasjonalt.

Vi håper å se så mange av dere som mulig tordag 16. februar! Samme sted og tid som vanlig: Georg Morgenstiernes hus, Arne Næss’ auditorium, kl. 18:00. Vi har som alltid gratis kake, kaffe, te og annet godt! Vi sees!

Når? Torsdag 16. februar, kl. 18:00
Hvor? Georg Morgenstiernes hus, Arne Næss’ auditorium
Pris? Gratis

Babel presents: Incendies

Welcome all to our screening of Incendies! The film is about a brother and sister who travels to an unnamed Middle Eastern country to discover their unknown family history, and to fulfill their dying mother’s last wish.

The country in the movie is never explicitly named, but the story is heavily based on the 1975-1990 civil war in Lebanon. The movie is directed by Denis Villeneuve, who also directed last years Oscar candidate Arrival, among others. Incendies was also nominated to best foreign language film at the 2011 Oscars, and won several other awards internationally.

We hope to see as many of you as possible Thursday 16th of February! Same time and place as usual: Georg Morgenstierne’s building, Arne Næss’ auditorium, 6 p.m. There will be free cakes and coffee and more, as always! See you!

When? Thursday 16th of February, 6 p.m.
Where? Georg Morgenstierne’s building, Arne Næss’ auditorium
Price? Free!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s