Beaufort (2007)

beaufort

Torsdag viser Babel det israelske krigsdramaet Beaufort fra 2007. Filmen ble godt mottatt både i Israel og utenfor, og ble bl.a. nominert til Oscar for beste fremmedsspråklige film.

Filmen handler om perioden rett før Israels tilbaketrekking fra Sør-Libanon i 2000, satt til Beaufort-borgen like nord for den israelske grensa, som var en av de siste stedene som ble overlatt til libaneserne.

Vi håper å se så mange som mulig torsdag 23. mars, kl. 18:00 i Arne Næss’ auditorium som vanlig. Kake vil bli servert! Babel minner også om at alles favoritt-filmfestival, Arabiske Filmdager, er rett rundt hjørnet, og at det i den anledning vil bli delt ut en overraskelse eller to også!

Vi sees!

Thursday, Babel will show the Israeli war drama Beaufort from 2007. The movie was well received both inside and outside Israel and was among others nominated to Oscar for best foreign language film.

The film is about the time just before the Israeli withdrawal from South Lebanon in 2000, set at the Beaufort Castle just north of the Israeli border, which was one of the last locations handed over to the Lebanese.

We hope to see as many of you as possible Thursday 23rd of March, at 6 p.m. in Arne Næss’ auditorium as usual. Cake will be served! Babel also reminds you that everyone’s favorite film festival, Arab Film Days, is just around the corner, and on that occasion, we might hand out a surprise or two as well!

See ya!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s