Mustang (2015)

mustang

Er du stressa av eksamen? Har du fått totalt skrivesperre på oppgaven som skal være inne om en uke? Gjør muligheten for atomkrig med Sør-Korea deg engstelig? Det kan vi dessverre ikke hjelpe deg med, men vi bidrar gjerne med en film, kake med litt varm eller kald drikke og masse annet gratis filmgodt så hverdagen forhåpentligvis blir litt lysere 🙂

Om filmen: I en landsby nord i Tyrkia går Lale og hennes fire søstre hjem fra skolen mens de leker uskyldig med noen gutter. Denne uskyldige leken får uventede følger. Familien er livredde for at jentene skal føre skam på dem, og forvandler følgelig hjemmet til et fengsel for jentene. Skolegang blir byttet ut med hjemmeskolering i husmorsyrket og giftemål blir arrangert. De fem søstrene drømmer seg tilbake til tidligere dagers frihet og finner stadig veier rundt begrensingene som er satt for dem.

Som sagt, gratis kake, kaffe og andre forfriskninger. Vi gleder oss til å se dere!

[NB: Norwegian subtitles only!]

Når? Torsdag 4. mai, kl. 18:00
Hvor? Georg Morgenstiernes hus, Arne Næss’ auditorium
Pris? Gratis!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s